LOGIN

L'àrea a la qual intentes accedir és per a usuaris registrats. Introdueix el teu correu electrònic i la contrasenya per poder accedir.

¿PRIMERA VEGADA QUE ACCEDEIXES?

Si alguna vegada hem pogut recollir les seves dades al nostre centre, fes click en Recordar contrasenya i en breu rebràs una contrasenya per accedir-hi que després podràs canviar (si no la reps comprova la safata d'spam del teu correu).

¿NO HI TEU CORREU ELECTRÒNIC?

Si el sistema et diu que no hi ha cap client associat a aquesta adreça de correu electrònic, posa't en contacte amb nosaltres a info@labloquera.cat

HEU PERDUT LA CONSTRASENYA?

Fes clic a Recordar contrasenya i introdueix el teu correu electrònic. En breu rebràs una contrasenya per accedir-hi que després podràs canviar (si no la reps comprova la safata d'spam del teu correu).

Recordar contrasenya
ETS USUARI / A NOU?

Si no ets client i vols provar les nostres classes, primer has de Registra't i després donar-te d'alta. Pots Registra't aquí.
IMPORTANT!! No ho facis si no saps segur si tenim ja les dades, duplicaries la fitxa.

Esta página web usa cookies

Las cookies de este sitio web se usan para personalizar el contenido y los anuncios, ofrecer funciones de redes sociales y analizar el tráfico. Además, compartimos información sobre el uso que haga del sitio web con nuestros partners de redes sociales, publicidad y análisis web, quienes pueden combinarla con otra información que les haya proporcionado o que hayan recopilado a partir del uso que haya hecho de sus servicios.